Οι επιστήμονες προσπαθούν συνεχώς να μάθουν επιτέλους περισσότερα για τον καρκίνο του εγκεφάλου, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν εργαλεία που θα μπορούν να τον ανιχνεύσουν σε πρώιμα στάδια.

Cosmote TV χωρίς συμβόλαιο! Τιμές και χαρακτηριστικά

Η Αμερικανική αντικαρκινική εταιρεία αναφέρει πως η πιθανότητα ανάπτυξης όγκου στον εγκέφαλο είναι πολύ μικρή, μόλις 1%, αν και οι γυναίκες εμφανίζουν μεγαλύτερες πιθανότητες.

Η πιο συχνή ενόχληση που θα μπορούσε να είναι σημάδι του καρκίνου του εγκεφάλου είναι ένας επίμονος πονοκέφαλος και ειδικά ένας πονοκέφαλος που εμφανίζεται ξαφνικά και συνοδεύεται από ναυτία, εμετό, θολή όραση, ιδιαίτερα στους ανθρώπους που δεν έχουν ιστορικό ημικρανίας. Οι πονοκέφαλοι αυτοί είναι συνήθως συνεχείς γενικευμένοι και χειρότεροι το πρωί ή όταν σκύβετε προς τα μπροστά, αναφέρει ο Dr. George Al Shamy, MD, νευρολόγος στο  Memorial Hermann.

Cosmote: Πιλοτικό δίκτυο 10Gbps που σπέρνει – Αυτές είναι οι περιοχές

Άλλα σημάδια του καρκίνου του εγκεφάλου περιλαμβάνουν σπασμούς, αλλαγές στην όραση, αδυναμία, μούδιασμα, συμπτώματα κρανιακών νεύρων, αλλαγές στην ακοή, μούδιασμα στο πρόσωπο και δυσκολία στην κατάποση ή την ομιλία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.