Αν είσαι χρήστης που ψάχνει να ενεργοποιήσει το Cosmote TV χωρίς συμβόλαιο αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο διαθέσιμες επιλογές. Είτε ο χρήστης να αποκτήσει τα μηνιαία ευέλικτα πακέτα, είτε να πάρει την προσφορά του Cosmote What’s UP.

Cosmote: Πιλοτικό δίκτυο 10Gbps που σπέρνει – Αυτές είναι οι περιοχές

1.

Tα μηνιαία ευέλικτα πακέτα της Cosmote ξεκινούν από 17 ευρώ το μήνα για το Cosmote TV Entertainment Pack, ενώ το κορυφαίο πακέτο το Full Pack φθάνει τα 33.90 ευρώ. H πληρωμή των μηνιαίων πακέτων γίνεται με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής). Κάθε μήνα θα ανανεώνεται αυτόματα η συνδρομή σου.
  • Μέσω λογαριασμού Σταθερής COSMOTE. Αν έχεις ήδη συνδέσει το COSMOTE id σου με κάποιον λογαριασμό Σταθερής, τότε μπορείς να επιλέξεις να χρεώνεται κάθε μήνα σε αυτόν

Όποιον τρόπο χρέωσης και να διαλέξεις, μπορείς να τερματίσεις την υπηρεσία όποτε θες ή να αλλάξεις στο πακέτο που θες! Απλά μπες στο My COSMOTE app ή στο web για να την διαχειριστείς.

Αφού ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μπορείς να την απολαύσεις μέσα από την Smart TV σου, το smartphone, Tablet, ή μέσω του PC/Laptop σου. Βρες πληροφορίες για τις υποστηριζόμενες συσκευές εδώ.

Η σύνδεση στην COSMOTE TV Streaming γίνεται μέσω του COSMOTE id μέσω του οποίου θα παραγγείλεις.

2. Στη δεύτερη περίπτωση το Cosmote TV είναι δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα το Entertainment Pack δίνει η Cosmote σε μια προσφορά η οποία συνεχίζει για όλους τους συνδρομητές What’s UP.

Συγκεκριμένα, αν ο χρήστης επιλέξει να ενεργοποιήσει το Cosmote What’s Up DIY και συγκεκριμένα το ακριβότερο πακέτο θα πάρει δώρο το Entertainment Pack της Cosmote TV για 1 μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.