Η Samsung προέβη στην επίσημη παρουσίαση της νέας Infinity Flex Display που θα χρησιμοποιηθεί στο πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας. Όπως είχαμε αναφέρει και χθες δεν γνωρίζουμε βασικά στοιχεία της συσκευής, όπως πόσο θα κοστίζει. Άγνωστο παραμένει πως το λογισμικό θα λειτουργεί και πόσους προσανατολισμούς οθόνης θα υποστηρίζει. Ωστόσο η εταιρεία αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή, όπως την πυκνότητα των pixel, το μέγεθος της οθόνης και το aspect ratio όταν είναι διπλωμένο και όταν το ανοίγεις.

Η πυκνότητα των pixel είναι 420ppi, που δεν είναι η μεγαλύτερη αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αποδεκτή. Η ανάλυση όταν διπλώνεται αγγίζει τα 840 x 1960, ενώ όταν το ανοίγεις πλήρως τα 1536 x 2152. Εκείνα όμως τα στοιχεία που έχουν ιδιαίτερη σημασία είναι τα aspect ratios. Όταν η συσκευή διπλώνεται η Infinity Flex είναι των 4.58 ιντσών με aspect ratio 21:9 κάτι που θα το καταστήσει ως το πιο ψηλό smartphone της αγοράς και σίγουρα όχι την ιδανικότερη οθόνη για games. Η tablet έκδοση, προορίζεται κυρίως για αυτές τις δραστηριότητες καθώς έχει 4.2:3 aspect ratio και μέγεθος οθόνης 7.3 ίντσες.

Πολλά όμως ακόμη παραμένουν άγνωστα, πως η συσκευή θα λειτουργεί ακριβώς, πόσες εκδόσεις θα κυκλοφορήσει η Samsung. Ωστόσο, η Google έχει ήδη ανακοινώσει την υποστήριξη  για foldable smartphones, επομένως το software support είναι ήδη εδώ. Ήδη, η γνωστή εφαρμογή Flipboard έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη μιας ειδικής έκδοσης του app που θα προσαρμόζεται ανάλογα με ποιο mode της Infinity Flex χρησιμοποιείται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.