Η Google αποκάλυψε σήμερα τις βελτιώσεις στη φωτογραφία των Pixel συσκευών που φέρνει το HDR+ με το bracketing σε πρόσφατο blog post της και την περιγράψαμε εδώ σε προηγούμενο άρθρο μας. Σαν μέρος αυτού, η εταιρεία, έδωσε στη δημοσιότητα και μια gallery που παρουσίαζε δείγματα με τη νέα τεχνολογία κάμερας και μια από αυτές τις φωτογραφίες ανήκει Google Pixel 5a.

Το μοντέλο της συσκευής στο Google Photos info panel (και στα exif δεδομένα) είναι απλά Google Pixel 5a. Σε σύγκριση, το όνομα της συσκευής που αντικαθιστά είναι Google Pixel 4a 5G. Επομένως, το 5G μάλλον είναι branding, και άρα δεν θα υπάρχει μια απλή 4G έκδοση. Η φωτογραφία χρονολογείται από την 1η Οκτωβρίου 2020 και έχει ληφθεί με ultra wide angle lens με f/2.2.

Η φωτογραφία απεικονίζει την Ταιβάν, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η ανάπτυξη των Pixel συσκευών. Η ύπαρξη και το όνομα Pixel 5a 5G, επισημοποιήθηκε δυο εβδομάδες πριν από την Google για να καταπολεμήσει τις φήμες περί ακύρωσης των συσκευών. Θα εξοπλιστεί με τον ίδιο Snapdragon 765G και θα διαθέτει την ίδια 6.2 ιντσών οθόνη. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες του συνδέσμου ανήκουν σε υπάρχοντες συσκευές, εκτός από μία που μπορεί να είναι του Pixel 5a και εικονίζεται παρακάτω.

HDR+ με bracketing στα Pixel Phones και η φωτογραφία απογειώνεται!

Pixel-5a-camera-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.