Το επόμενο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών της Samsung αναμένεται να είναι τα Galaxy Buds FE και μόλις επιβεβαιώθηκαν από το εγχειρίδιο χρήσης τους, το οποίο είναι διαθέσιμο σε κοινόχρηστη πηγή. Χάρη σε αυτό το υλικό μπορούμε να δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων Fan Edition buds.

Τα πρώτα leaks είχαν δείξει ότι τα Galaxy Buds FE είναι ίδια με τα πρώτα Galaxy Buds. Ωστόσο, με βάση τα νέα στοιχεία, τα επερχόμενα TWS μοιάζουν με την πρώτη γενιά μόνο ως προς την εμφάνιση. Ευτυχώς, γιατί αν ίσχυε κάτι διαφορετικό τότε θα ήταν απογοητευτικό.

Samsung Galaxy Buds FE Manual

Ο γερμανικός ιστότοπος της Samsung έχει μια σελίδα υποστήριξης για κάθε ενεργή συσκευή, όπως και η ιστοσελίδα της εταιρείας σε κάθε χώρα. Όμως, για άγνωστο λόγο, ο γερμανικός ιστότοπος έχει διαθέσει το εγχειρίδιο SM-R400N / Galaxy Buds FE και επιτρέπει τη λήψη του.

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο, τα Samsung Galaxy Buds FE έχουν διπλά μικρόφωνα και αισθητήρα αφής στην μπροστά όψη. Η θήκη στην οποία βρίσκονται τα ακουστικά έχει δύο επαφές φόρτισης και φαίνεται λίγο διαφορετική από αυτή του πρωτότυπου TWS ζευγαριού. Αντί για pill-shaped είναι τετράγωνη.

Samsung Galaxy Buds FE Manual

Η θήκη έχει USB-C και φαίνεται ότι δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Τα TWS τα buds υποστηρίζουν ANC και pass-through, με ενσωματωμένα χειριστήρια για την προσαρμογή αυτής της ρύθμισης. Φυσικά, τα Galaxy Buds FE υποστηρίζουν τον ψηφιακό βοηθό της εταιρείας, Bixby.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.