Το ντεμπούτο των iPhone 16 Pro, όπως και των άλλων μοντέλων της σειράς, απέχει ακόμη μισό χρόνο, αλλά έχουμε ήδη κάποιες ιδέες για το τι να περιμένουμε. Δτα νεότερα, το 91mobiles, το οποίο συχνά δημοσιεύει ακριβή αρχεία σχεδιασμού των μη ανακοινωθέντων προϊόντων της Apple, δημοσίευσε ένα νέο σύνολο αρχείων CAD των 16 Pro.

iPhone 16 Pro CAD

Τα τελευταία σχέδια συνάδουν με τις φήμες για το υλικό και τις αναφορές σχετικά με τα επερχόμενα 16 Pro. Μετά την προσθήκη του Action Button στα iPhone 15 Pro το περασμένο φθινόπωρο, η Apple φαίνεται να αυξάνει ελαφρώς το μέγεθος του κουμπιού.

Επιπλέον, τα iPhone 16 Pro αναμένεται να λανσάρουν δεύτερο νέο κουμπί, το λεγόμενο Capture Button. Αυτό το κουμπί αναμένεται να δώσει ευκολότερη πρόσβαση στα χειριστήρια της κάμερας, απελευθερώνοντας το Action Button για την εκτέλεση άλλων εργασιών.

iPhone 16 Pro CAD

Το 91mobiles αναφέρει επίσης ότι γνωρίζει τις διαστάσεις του 16 Pro το οποίο θα είναι στα 149.6 × 71.4 × 8.4 χιλιοστά σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro που έχει διαστάσεις 146.6 × 70.6 × 8.25 χιλιοστά. Η πραγματική επιφάνεια της οθόνης αναμένεται να αυξηθεί από τις 6.1 ίντσες στις 6.3 ίντσες.

Ο κύκλος των φημών για τα iPhone 16 Pro, και τα άλλα μοντέλα της σειράς, είναι ακόμη πρώιμος. Οπότε, υπάρχει αρκετός χρόνος για εκπλήξεις και νέες πληροφορίες που θα έρθουν στο φως. Επίσης, μέχρι την επίσημη κυκλοφορία τους πολλά μπορεί να αλλάξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.