Το λειτουργικό σύστημα της Xiaomi, HyperOS, κυκλοφόρησε στην αγορά στα τέλη Οκτωβρίου. Μετά την προώθηση των ενημερώσεων στην πρώτη παρτίδα των υφιστάμενων συσκευών της, όπως η σειρά Xiaomi 13 και η σειρά Redmi K60, ο κατασκευαστής smartphone ανακοίνωσε τη 2η παρτίδα συσκευών που θα λάβουν την έκδοση προγραμματιστή τον επόμενο μήνα.

Η λίστα με τις 11 συσκευές που θα λάβουν την έκδοση προγραμματιστή HyperOS τον Δεκέμβριο του 2023 περιλαμβάνει τα Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro Dimensity Edition, Redmi K50 Ultra, Redmi K50 Gaming Edition, Redmi K50 Pro, Redmi K50, και Xiaomi Pad 5 Pro 12.4.

Αρχικά, η ανάρτηση της ανακοίνωσης προκάλεσε συζήτηση μεταξύ των μελών του φόρουμ της κοινότητας, λόγω της λίστας των συσκευών που δεν περιείχε τα Xiaomi 12S. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Xiaomi, Zhang GuoQuan, έσπευσε να διευκρινίσει ότι υπήρξε παρεξήγηση και ότι τα 12S είναι από τις κορυφαίες προτεραιότητες της εταιρείας, όσον αφορά την ενημέρωση στο HyperOS. Η εταιρεία έχει τοποθετήσει ψηλά αυτές τις συσκευές γιατί είναι τα πρώτα εμπορικά smartphones της με συστήματα καμερών Leica.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.