Η Xiaomi πρόσφατα παρουσίασε τη σειρά Xiaomi 14 series στη Κίνα και αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα του 2024. Τα τηλέφωνα θα κάνουν το ντεμπούτο τους με το αποκαλούμενο HyperOS.

xiaomi hyperos

H Xiaomi επιβεβαίωσε σήμερα στο androidauthority ότι το ξεκλείδωμα του bootloader δεν θα επιτρέπεται πλέον στα HyperOS smartphones. H εταιρεία εξηγεί στην ιστοσελίδα ότι θα πρέπει να πάρεις άδεια για να το κάνεις στο επίσημο forum της Xiaomi και πως θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση.

Εν ολίγοις αν έχεις κάποιο smartphone της Xiaomi με ξεκλείδωτο bootloader θα πρέπει να τον κλειδώσεις πάλι προκειμένου να συνεχίσεις να λαμβάνεις ενημερώσεις.

Το ίδιο ισχύει και για χρήστες του MIUI που θα θελήσουν να πραγματοποιήσουν την αναβάθμιση σε HyperOS, τονίζοντας ότι το ξεκλείδωμα δεν θα σου επιτρέψει το πέρασμα στο νέο λειτουργικό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.