Μπορεί πριν από μερικές ημέρες να αναφερθήκαμε στη πιθανότητα η Sony να σταματήσει την εμπορική της δραστηριότητα στο χώρο των smartphone συσκευών, ωστόσο η δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει δεν την αποτρέπει από το να εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της και ένας από τους άσσους είναι το Sony Xperia XZ4.

Σήμερα ωστόσο αποκαλύπτεται το Sony Xperia XA3, μια πιο οικονομική πρόταση που λέγεται ότι θα αποκαλυφθεί μαζί με το high-end Xperia XZ4 στην έκθεση MWC 2019. Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, αντί να  υιοθετήσει συμμετρικά bezels στη κορυφή και στο πάνω μέρος, αυτή η συσκευή έρχεται με αρκετά μεγάλο bezel στη κορυφή και σχεδόν καθόλου chin. Κάτι τέτοιο φαντάζει ιδιαίτερα παράξενο και μη απαραίτητο , ωστόσο η Sony αξίζει τα εύσημα που προσπαθεί να κάνει τουλάχιστον κάτι διαφορετικό.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, αναμένεται να δούμε οθόνη 5.9 ιντσών με 21:9 aspect ratio. Και είναι ακριβώς το ίδιο που συναντάμε και στο Sony Xperia XZ4 αν και εκεί ο αριθμός των pixels είναι μεγαλύτερος. Θα δούμε Snapdragon 660, 4GB RAM και 64GB storage και 3.500 mAh. Όσον αφορά τις κάμερες θα έχουμε δυο στο πίσω μέρος των 23MP και 8MP.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.