Η μεγάλη εκδήλωση της Samsung για την παρουσίαση της οικογένειας Galaxy S24 θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 17 Ιανουαρίου. Έτσι, με λίγες ώρες να απομένουν, οι διαρροές της τελευταίας στιγμής αρχίζουν να καταφθάνουν η μία μετά την άλλη. Έχουμε ένα leak που φαίνεται να προέρχεται από την αυστριακή Samsung, καθώς κάποιος δημοσίευσε ένα screenshot από τα εσωτερικά συστήματα της εταιρείας.

Αυτό το screenshot μας ενημερώνει ότι, ως προωθητική ενέργεια για την προπαραγγελία στην Αυστρία – και πιθανότατα σε πολλές άλλες χώρες της ΕΕ ή τουλάχιστον της Δυτικής Ευρώπης, οι αγοραστές θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση αποθηκευτικού χώρου. Έτσι, αν αγοράσουν το S24 των 128GB, θα πάρουν αντί αυτού αυτό με τα 256GB αποθηκευτικό χώρο. Και ούτω καθεξής, πληρώνεις για 256GB, και παίρνεις 512GB, ενώ αν αγοράσεις την 512GB έκδοση του S24 Ultra θα πάρεις αυτή με το 1TB αποθηκευτικό χώρο.

Samsung Galaxy S24 Pre Order

Τούτου λεχθέντος, η επιλογή 1TB περιορίζεται σε μόλις 2.000 μονάδες σε όλους τους συμμετέχοντες λιανοπωλητές στην Αυστρία και ενδέχεται να είναι παρομοίως περιορισμένη και σε άλλες χώρες όπου θα ισχύει η ίδια προωθητική ενέργεια. Εννοείται ότι θα δούμε αύξηση διάθεσης μετά την περίοδο προώθησης των Samsung Galaxy S24. Συνεχίζοντας με άλλες προσφορές, αν ανταλλάξετε ένα παλιό smartphone ή tablet, θα λάβετε εγγυημένο μπόνους 100 ευρώ επιπλέον της αξίας ανταλλαγής που θα καθοριστεί από την εταιρεία. Η προσφορά αυτή θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 30 Ιανουαρίου του 2024.

Τέλος, έχουμε κάποιες πληροφορίες για τα χρώματα. Τα Galaxy S24 και S24+ θα προσφέρονται στα αποκλειστικά online χρώματα Jade Green, Sapphire Blue και Sandstone Orange. Από την άλλη, οι αποκλειστικά διαδικτυακές αποχρώσεις του S24 Ultra θα είναι οι Titanium Green, Titanium Blue και Titanium Orange. Κλείνοντας, να πούμε ότι η αναβάθμιση αποθηκευτικού χώρου αναμένεται στην Ελλάδα, ίσως, μαζί με κάποια άλλα προνόμια και δώρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.