Τα τελευταία χρόνια, η Samsung, και ακολουθώντας το παράδειγμα της αρκετοί κατασκευαστές, έχει αυξήσει κατά πολύ την υποστήριξη των συσκευών της. Προσφέρει πλέον στα flagship της 5 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας και 4 βασικές εκδόσεις Android, ενώ πρόσφατα λάνσαρε mid-range στο οποίο παρέχει την ίδια ακριβώς υποστήριξη, εκτοξεύοντας την αξία του ως συσκευή.

Από τη σειρά των flagship smartphones Galaxy S θα λάβουν 4 βασικές εκδόσεις Android όλα τα επερχόμενα μοντέλα, τα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra, Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, και τέλος έως το Android 15 θα φτάσουν τα Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, και S21 FE.

Όσον αφορά τα foldable της Samsung, η εταιρεία θα αναβαθμίσει σε 4 βασικές εκδόσεις Android όλα τα επερχόμενα μοντέλα, τα Galaxy Z Fold 4 και Z Flip 4, ενώ μέχρι το Android 15 θα αναβαθμιστούν τα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3. Μιας και αναφέραμε τα mid-range, στη νέα πολιτική ανήκουν τα Galaxy A33 5G, A53 5G, A73 5G, και A54 5G.

Τέλος, έχουμε τα tablet και τα wearable της εταιρείας. Τέσσερις εκδόσεις Android θα πάρουν μόνο τα Galaxy Tab S8, S8+, και S8 Ultra, καθώς και όλα τα μελλοντικά flagship tablets της εταιρείας. Τέλος, Το 2025 θα σταματήσει να ενημερώνει τα Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic, Watch 5, και Watch 5 Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.