Ύστερα από ιδιαίτερα μεγάλη παραμονή, και λίγο μετά την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Watch Ultra,  η Samsung ανακοίνωσε πλέον επίσημα το Samsung Galaxy Ring. Το Samsung Galaxy Ring συνδέεται απίστευτα εύκολα με το Samsung Health προσφέροντας πλήθος χρήσιμων πληροφοριών, όπως για την ποιότητα του ύπνου, πληροφορίες για τον καρδιακό ρυθμό και άλλα.

Samsung Galaxy Watch Ultra: Το απόλυτο smartwatch μόλις ανακοινώθηκε

Η αλήθεια είναι πως το Galaxy Ring αποτελεί μια εντελώς νέα αγορά για την Samsung με ελάχιστους ανταγωνιστές. Εξωτερικά έχει κοίλο σχήμα, αιχμαλωτίζοντας το φως με ένα άκρως ενδιαφέρον τρόπο όπως αναφέρει το 9t5google που το δοκίμασε. Ο σχεδιασμός υποτίθεται επίσης ότι βοηθάει στη διατήρηση του φινιρίσματος του δακτυλίου, καθώς είναι λίγο δύσκολο να γρατζουνίσετε ολόκληρο το δαχτυλίδι ταυτόχρονα. Σύμφωνα με τη Samsung, το πραγματικό φινίρισμα είναι τιτάνιο και ολόκληρο το δαχτυλίδι είναι ανθεκτικό στο νερό.

Το Galaxy Ring συνδέεται απευθείας με το Samsung Health και η χρήση του δεν απαιτεί συνδρομή. Επιτρέπει την παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου και τον καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια αυτού χάρη στο πλήθος των αισθητήρων με τους οποίους εξοπλίζεται.

Εκτός από τον ύπνο, οι χρήστες θα μπορούν να προβούν στη παρακολούθηση του καρδιακού παλμού κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ χάρη στο σύστημα προειδοποίησης, η Samsung θα σε ειδοποιεί όταν ο χτύπος πέσει κάτω ή ανέβει πάνω από ένα συγκεκριμένο όριο.

Προσφέρει αυτονομία επτά ολόκληρων ημερών, με πολύ λίγη φόρτιση, ενώ περιλαμβάνει και θήκη γρήγορης φόρτισης με τη Samsung να μην δίνει προς το παρόν κάποια πληροφορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.