Το Xiaomi 13 Ultra θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες και αναμένεται να είναι το καλύτερο καμεροκινητό του 2023, με τέσσερις 50MP πίσω κάμερες. Από αυτές, η μία θα έχει αισθητήρα 1 ίντσας με μεταβλητό διάφραγμα.

Η Xiaomi φαίνεται ποντάρει πολύ στις φωτογραφικές ικανότητες αυτού του τηλεφώνου, καθώς η εταιρεία έχει κάνει tease κάτι που μοιάζει με ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ αποκλειστικά για αυτό το smartphone.Xiaomi 13 Ultra Camera Mod

Σύμφωνα με αφίσα, η Xiaomi θα μπορούσε να συνδυάσει το 13 Ultra με ένα αξεσουάρ με λαβή κάμερας. Βέβαια, θα μπορούσε όλο αυτό να ήταν και μία απλή εικόνα που δημιούργησε η εταιρεία για να εξισώσει το τηλέφωνο με μία κάμερα.

Βέβαια, η ανάρτηση του διευθύνοντος συμβούλου και ιδρυτή της Xiaomi, Lei Jun, υπονοεί ότι πρόκειται για αξεσουάρ που κάνει το τηλέφωνο να μοιάζει περισσότερο με φωτογραφική μηχανή, πατά με smartphone που έχει τεράστιο module.

Το αξεσουάρ μοιάζει σαν θήκη που κουμπώνει πάνω στο Xiaomi 13 Ultra και ενδεχομένως συνδέεται με αυτό ασύρματα ή μέσω της θύρας USB-C. Στη άκρο που έχει τη λαβή της κάμερας, υπάρχει ένα κουμπί κλείστρου για τη λήψη φωτογραφιών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.