Όσο και αν προσπάθησε η Xiaomi να κρατήσει κρυφό το Xiaomi 13 Ultra, τελευταία έχουμε πολλές διαρροές, αποκαλύπτοντας τις περισσότερες πτυχές της συσκευής. Όμως πάντα μένει κάτι κρυφό, και σήμερα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορίες για άλλη μια από τις κάμερες της συσκευής.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η βασική κάμερα είναι με τον 1 ίντσας αισθητήρα IMX 080, όμως σήμερα, χάρη σε ένα poster της εταιρίας που διέρρευσε, μαθαίνομε τι είναι οι υπόλοιποι αισθητήρες.

Η διαρροή έγινε στο κινέζικο Weibo και δείχνει τον 50MP IMX 989, δίπλα σε 3 IMX 858, αισθητήρες. Αυτός ο αισθητήρας θα είναι πίσω από την ultrawide κάμερα, αλλά και του δύο τηλεφακούς με 3x και 5x οπτικό ζουμ.

Xiaomi 13 ultra poster

Αυτόν τον αισθητήρα τον έχουμε δει ήδη στο Honor Magic 5 Pro, για την υπερευρυγώνια κάμερα, όμως εδώ θα τον έχουμε σε όλες τις κάμερες, πλην την βασικής. Ο εν λόγω αισθητήρας έρχεται με PDAF, για γρήγορη εστίαση και πάρα πολύ καλή ποιότητα στις φωτογραφίες.

Τα δείγματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τον IMX 858 είναι πάρα πολύ καλά, οπότε μιλάμε για πάρα πολύ δυνατό hardware και μεγάλη ευελιξία στην κάμερα του Xiaomi 13 Ultra.

Η συσκευή ανακοινώνεται στις 18 Απριλίου και ανυπομονούμε πραγματικά να δούμε τι μπορεί να κάνει φωτογραφικά!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.