Το Twitter ήταν πάντα γνωστό για το όριο χαρακτήρων ανά tweet, το οποίο ήταν 140 χαρακτήρες και στη συνέχεια έφτασε στους 280 το 2017. Έπειτα, το 2020, το κοινωνικό δίκτυο παρουσίασε τα thread, που επιτρέπουν να δημοσιεύεις απευθείας πολλά tweet το ένα ενωμένο με το άλλο. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία διερευνά νέους τρόπους για να επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν μεγαλύτερα κείμενα, σε μία μόνο δημοσίευση, με μια νέα δυνατότητα που αρχικά είχε το όνομα “Twitter Articles” και τελικά ονομάστηκε “Twitter Notes”.

Το χαρακτηριστικό ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από την ερευνήτρια εφαρμογών Jane Wong, η οποία έδειξε ένα κρυφό μενού στον ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου αφιερωμένο στη νέα λειτουργία. Αρχικά, δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα λειτουργούν τα Twitter Articles και υποθέσαμε ότι πιθανώς θα επιτρέπουν στους χρήστες να γράφουν πλήρη άρθρα στο κοινωνικό δίκτυο χωρίς το όριο των 280 χαρακτήρων ή τη χρήση πολλαπλών δημοσιεύσεων στη μορφή thread. Ωστόσο, φαίνεται ότι τελικά είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Σε ένα στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποίησε η Wong είδαμε ότι οι χρήστες θα έχουν την επιλογή δημιουργίας άρθρων στο Twitter, γεγονός που υποδηλώνει ότι η δυνατότητα δεν θα περιορίζεται σε ορισμένες κατηγορίες λογαριασμών. Τώρα, το Twitter παρουσίασε επίσημα τα Notes, ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμο σε μία μικρή ομάδα χρηστών, και έδειξε ένα βίντεο που αποκαλύπτει το πώς λειτουργούν. Φαίνεται ότι οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν πλήρη άρθρα, με εικόνα, βίντεο, διαμόρφωση κειμένου, tweet, και άλλα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα κοινοποίησης και άλλα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.