Το Twitter ήταν πάντα γνωστό για το όριο χαρακτήρων ανά tweet, το οποίο ήταν 140 χαρακτήρες και στη συνέχεια έφτασε στους 280 το 2017. Έπειτα, το 2020, το κοινωνικό δίκτυο παρουσίασε τα thread, που επιτρέπουν να δημοσιεύεις απευθείας πολλά tweet το ένα ενωμένο με το άλλο. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία διερευνά νέους τρόπους για να επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν μεγαλύτερα κείμενα, σε μία μόνο δημοσίευση, με μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Twitter Articles”.

Το χαρακτηριστικό ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από την ερευνήτρια εφαρμογών Jane Wong, η οποία έδειξε ένα κρυφό μενού στον ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου αφιερωμένο στη νέα λειτουργία. Αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα λειτουργούν τα Twitter Articles, πιθανώς θα επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν πλήρη άρθρα στο κοινωνικό δίκτυο χωρίς το όριο των 280 χαρακτήρων ή τη χρήση πολλαπλών δημοσιεύσεων στη μορφή thread.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποίησε η Wong δείχνει ότι οι χρήστες θα έχουν την επιλογή δημιουργίας άρθρων στο Twitter, γεγονός που υποδηλώνει ότι η δυνατότητα δεν θα περιορίζεται σε ορισμένες κατηγορίες λογαριασμών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.