Η Apple ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το Apple Watch Series 5, την τελευταία και πιο πρόσφατη γενιά του γνωστού ρολογιού της Apple, το οποίο διατηρεί το design και το μέγεθος του προκατόχου. Προσθέτει επιτέλους την always on display ώστε να μπορείς να δεις την ώρα χωρίς να χρειαστεί να κινήσεις τον καρπό του χεριού σου.

Η Apple αναφέρει ότι το Series 5 Watch διατηρεί την διάρκεια μπαταρίας των 18 ωρών του προηγούμενου μοντέλου, ακόμη και με την προσθήκη της Always on Display. Και όλα αυτά χάρη στη νέα τεχνολογία οθόνης, η οποία καταναλώνει μικρότερα ποσά ενέργειας. Τα Watchfaces έχουν ριζικά ανασχεδιαστεί για να εκμεταλλευθούν τη νέα επιλογή οθόνης.

 

 

Εκτός από την προσθήκη της νέας Always in Display το Apple Watch Series 5 είναι επιπλέον διαθέσιμα σε εκδόσεις recycled aluminum και titanium finishes. Φυσικά, διατηρούνται και οι παλαιότερες εκδόσεις των παλαιότερων μοντέλων, stainless steel και ceramic.

Περιλαμβάνει ενσωματωμένη πυξίδα και δυνατότητα κλήσεις αριθμών έκτακτης ανάγκης παγκοσμίως. Η τιμή του διαμορφώνεται στα $399 για το μοντέλο με GPS και στα $499 δολάρια για την έκδοση με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής. Τέλος η Apple ρίχνει την τιμή του Apple Watch 3 στα 199 δολάρια.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.