Skip to content

iPhone 6: Θα φοράει διπύρηνο Apple A8 που θα ξεπερνάει τα 2GHz!

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
iPhone 6: Θα φοράει διπύρηνο Apple A8 που θα ξεπερνάει τα 2GHz!

Η Apple φροντίζει κάθε μέρα να έχουμε και από μια διαρροή και σήμερα δεν έχει διαφορά. Το διαφορετικό είναι πως δεν θα δούμε για πολλοστή φορά την συσκευή αλλά θα μας απασχολήσει το SoC που θα φοράει το iPhone 6.

Apple-A8-chip-11

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες το chipser του iPhone 6, θα είναι στα 20nm και φυσικά θα είναι στα 64bit.

Το νέο SoC θα φέρει πάλι διπύρηνο επεξεργαστή, μένοντας στα ίδια με το iPhone 5s στο θέμα των αριθμών πυρήνων. Η διαφορά τους όμως θα είναι ο χρονισμός που για πρώτη φορά θα ξεπεράσει τα 2GHz.

Δυστυχώς προς το παρόν δεν ξέρουμε πόσο παραπάνω από τα 2GHz θα είναι, αλλά από τα 1.3GHz του iPhone 5S, κοιτάμε σε αρκετά μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις.

Τέλος τα chipsets θα είναι κατασκευασμένα από την TSMC και πιθανότατα κάποια να είναι και από την Samsung.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.