Δεν μας αρέσει να περιαυτολογούμε ωστόσο θα πρέπει να γίνει μια επισήμανση. Το techmaniacs.gr ήταν η πρώτη στον κόσμο ιστοσελίδα που κατάφερε να έχει στην κατοχή της ένα γνήσιο screenshot του OnePlus 9 της σελίδας About Phone να το δημοσιεύει και να μάθετε πρώτοι από τη σελίδα μας τα χαρακτηριστικά για αυτό.

Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα, η σειρά OnePlus 9 αποτελείται από τα OnePlus 9 Pro, OnePlus 9 και ένα μεσαίου κόστους OnePlus 9 (SE, lite ή 9R δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη). Τα χαρακτηριστικά του OnePlus 9 μπορείτε να τα βρείτε εδώ όπου είχαμε κάνει μια εκτενέστατη αναφορά, σήμερα ωστόσο θα αναφερθούμε σύντομα στο OnePlus 9 Pro και τα χαρακτηριστικά της κάμερας.

Όπως βλέπουμε από το screenshot της σελίδας About Phone, το OnePlus 9 Pro αποτελεί μια flagship συσκευή με τον πανίσχυρο Snapdragon 888. Η έκδοση που απεικονίζεται στο screenshot είναι αυτή με τα 8GB RAM και 128GB storage. Διαθέτει 6.7 ιντσών AMOLED οθόνη των 120Hz

Από την μεριά της το σύστημα της κάμερας εξοπλίζεται με μια κύρια των 48MP, μια δευτερεύουσα των 50MP, μια των 8MP και μια ακόμη των 2MP. Οι επιδόσεις της αναμένεται να είναι σημαντικά βελτιωμένες λόγω και της συνεργασίας με την Hasselblad εδώ και αρκετό καιρό. Όσον αφορά το video η συσκευή θα μπορεί να προβεί στην εγγραφή 8Κ video και 4Κ στα 120fps και τα screenshots που συνοδεύουν την ανάρτησή μας το αποδεικνύουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.