Πριν από μερικές ημέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε αποκλειστικότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 9 Pro, όπως και ενός μεσαίας κατηγορίας. H οικογένεια θα αποτελείται από τρεις συσκευές, τα OnePlus 9, OnePlus 9 Pro και ένα πιο οικονομικό μοντέλο το OnePlus 9 Lite ή OnePlus 9 SE, μένει να επιβεβαιωθεί η ονομασία.

Έχοντας κάνει εκτενή αναφορά στα OnePlus 9 Pro και στο μεσαίας κατηγορίας σε προηγούμενο άρθρο μας, σήμερα θα μιλήσουμε για το απλό OnePlus 9, καθώς έχουμε σε αποκλειστικότητα ένα screenshot της About phone page της συσκευής.

Όπως βλέπεις θα περιλαμβάνει τον Snapdragon 888, που μπορεί να μην χαρακτηρίζεται ως Pro η συσκευή, δεν θα κάνει όμως υποχωρήσεις στις επιδόσεις, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά SoCs της αγοράς. Η έκδοση που βλέπουμε στο screenshot διαθέτει 8GB RAM και 128GB storage. Από κάμερες θα έχουμε τριπλό σύστημα των 48MP, 50MP και 2MP μάλλον της Hasselblad, οπότε αναμένουμε αρκετά βελτιωμένες φωτογραφικές επιδόσεις. Θα εξοπλιστεί με 6.55 ιντσών οθόνη και θα υποστηρίζει 120Hz refresh rate για να κάνει πιο fluid την εμπειρία σου.

 

Το προηγούμενο αποκλειστικό μας για το OnePlus 9 Pro το βρίσκεις εδώ

 

oneplus 9

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.