Η Oppo φαίνεται ότι έχει λύσει τη διαμάχη με τη Nokia κάτι που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της εταιρείας στην Ευρώπη και τη συνέχιση πώληση smartphones που είχε απαγορευτεί μέχρι σήμερα.

oppo

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, η εταιρεία θα φέρει τη σειρά Oppo Find X7 series εκκινώντας τις πωλήσεις των συσκευών, αν και δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς μοντέλα. Η σειρά πάντως περιλαμβάνει και το Oppo Find X7 Ultra.

Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να το αγοράσουμε μέχρι στιγμής εκτός Κίνας και είναι κρίμα καθώς πρόκειται για ένα πολύ δυνατό flagship smartphone που μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια ναυαρχίδες της Samsung και της Xiaomi. Η κάμερα εντυπωσιάζει για το zoom της, ενώ οι μεγάλοι αισθητήρες του υπόσχονται να προσφέρουν τα καλύτερα στις περιπτώσεις με το πιο λιγοστό φως.

Vodafone: Νέο απεριόριστο 5G (πλέον) internet στο σπίτι χωρίς σταθερό με νέο router

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.