Η Vivo είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες smartphones – αν και ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο της tablet, και ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο BBK Electronics. Μπορεί στην Ελλάδα να κυκλοφορούν αρκετά τηλέφωνα της εταιρείας, αλλά αυτά πωλούνται από μικρά καταστήματα, ενώ δεν υπάρχει επίσημο service.

Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει σύντομα. Φαίνεται ότι η εταιρεία κάνει επιτέλους την επίσημη είσοδο της στην ελληνική αγορά. Στο Facebook έχει ανοίξει η επίσημη σελίδα της ελληνικής Vivo, στα στοιχεία της φαίνεται ότι υπάρχει επίσημος λογαριασμός στο Instagram, καθώς και επίσημα email και URL.

Αν και η ιστοσελίδα της εταιρείας για την Ελλάδα φαίνεται να είναι ακόμη offline, η ελληνική Vivo δημιούργησε τη Facebook page στις 24 Μαρτίου του 2022 και από τότε έχει δημοσιεύσει μερικά teasers για τα πρώτα μοντέλα που θα δούμε να κυκλοφορούν επίσημα στη χώρα μας – πρόκειται για τα Y76 5G και V23 5G.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.