Κυκλοφορούν εδώ και μήνες αναφορές για περισκοπική κάμερα στα iPhone 15, με τις περισσότερες αναφορές να λένε ότι θα είναι χαρακτηριστικό των Pro μοντέλων. Ωστόσο, ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo ισχυρίζεται ότι η περισκοπική κάμερα θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του iPhone 15 Pro Max.

Αν και δεν αμφισβητούμε τον Ming-Chi Kuo, είναι πάντα θετικό να βλέπουμε περισσότερες πηγές να επιβεβαιώνουν οποιαδήποτε αναφορά ή φήμη. Ένας leaker με πολύ καλό ιστορικό, σχολίασε αυτό το χαρακτηριστικό των 15 Pro και συγκεκριμένα είπε ότι έλαβε επιβεβαίωση πως η περισκοπική κάμερα θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο 15 Pro Max.

Σύμφωνα με αναφορές, το iPhone 15 Pro Max θα έχει περισκοπική με 6x ζουμ, ή πολύ απλά τρεις φορές το οπτικό ζουμ του τηλεφακού που διαθέτει ο προκάτοχος του, το iPhone 14 Pro Max. Επιπλέον, οι προμηθευτές των ενεργοποιητών OIS για την περισκοπική θα είναι οι LG Innotek και η Jahwa Electronics.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.