Η Huawei μπορεί να μην έχει πρόσβαση πλέον στα Google Apps αυτό δεν την σταματά όμως από το να ετοιμάζει τις επόμενες ναυαρχίδες της. Μετά το Huawei Mate 30 Pro το οποίο μας είχε αφήσει άφωνους ως προς το design και τα χαρακτηριστικά του, η εταιρεία φαίνεται ότι ήδη επεξεργάζεται το design της επόμενης ναυαρχίδας στη σειράς Mate και πιο συγκεκριμένα το Huawei Mate 40 Pro.

Στις εικόνες παρακάτω, που προέρχονται από την δημοσίευση μιας πατέντας που κατοχύρωσε η Huawei, βλέπουμε την ύπαρξη 5 συνολικά καμερών στο πίσω μέρος και τριών μπροστά.  Πρόκειται για την οικογένεια συσκευών που θα καταφθάσει το τέταρτο τρίμηνο του 2020 και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχουμε σημαντικές αλλαγές ως προς το design σε σχέση με τη σειρά Huawei Mate 30.  (κλικ στις εικόνες για μεγαλύτερη ανάλυση)

Το Huawei Mate 30 Pro, όπως είχαμε γράψει και στο αναλυτικό review του μας είχε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι ένα κτήνος μέσα σε κλουβί. Το κλειδί για να ελευθερωθεί και να εντυπωσιάσει, λέγεται Google services, που ελπίζουμε να δούμε σύντομα να έρχονται επίσημα στην συσκευή. Σε κάθε τομέα η συσκευή καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει. Πανέμορφη, με πολύ δυνατή οθόνη, πολλή μεγάλη ένταση και καθαρότητα στον ήχο, άριστη κάμερα και επιδόσεις που ξεπερνούν ακόμα και τους δυνατότερους αντίπαλους. Τέλος με την αυτονομία που παρουσιάζει, θα σας καταπλήξει.

Όλα αυτά όμως θα έχουν σημασία αν λήξει το θέμα με τις ΗΠΑ, ώστε να μπορεί ο κάθε χρήστης να το χαρεί, χωρίς να πρέπει να μπει σε διαδικασία πειράγματος της συσκευής, για να έχει τα βασικά. Το Huawei Mate 30 Pro μας δείχνει τι μπορεί να κάνει η Huawei και μας δίνει έναν λόγο για να μισήσουμε την πολιτική των ΗΠΑ, αφού όλα όσα συμβαίνουν είναι εις βάρος του καταναλωτή και κρατάνε την τεχνολογία πίσω.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού είναι έτσι τότε γιατί στην Κίνα δεν επιτρέπονται χρόνια τώρα τα Google services;
    Μην τα λέμε όπως θέλουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.