Το 13T της Xiaomi φέρεται να είναι η επόμενη μεσαίας κατηγορίας πρόταση της εταιρείας. Νεότερο leak παρουσιάζει επίσημο προωθητικό υλικό – εικόνες και βίντεο – υψηλής ανάλυσης που αποκαλύπτει κάθε πτυχή του επερχόμενου smartphone.

Η πηγή του υλικού είναι ο γνωστός και έγκυρος leaker Evan Blass, ο οποίος σε μία σπάνια για αυτόν ενέργεια έχει ανοιχτό τον λογαριασμό του στο Twitter. Όπως και να έχει, ακόμη και αν τον είχε ιδιωτικό εμείς θα μοιραζόμασταν μαζί σας όσα δημοσίευσε, γιατί έχουμε πρόσβαση στο account του.

Το Xiaomi 13T είναι προ των πυλών, με την εταιρεία να έχει ξεκινήσει τη δημοσίευση teaser. Στο πρώτο της teaser, η κινέζικη κατασκευάστρια μας ενημερώνει ότι το λανσάρισμα της συσκευής θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.