Τα Xiaomi 13T έχουν γίνει leak εδώ και καιρό. Ξέρουμε ότι τουλάχιστον ένα από αυτά θα είναι rebrand ενός Redmi για τις παγκόσμιες αγορές. Επιπλέον, περιμέναμε ότι η εταιρεία θα λανσάρει τα τηλέφωνα την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Πρόσφατα, ένας tipster είπε ότι το event για το λανσάρισμα των 13T θα πραγματοποιηθεί όντως μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά η ημερομηνία στην οποία θα λάβει χώρα θα είναι η 16η Σεπτεμβρίου. Φαίνεται ότι ο tipster είχε εν μέρει δίκιο.

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το event για το παγκόσμιο λανσάρισμα τα 13T και 13T Pro, ή 13T Series, και φαίνεται ότι το έχει προγραμματίσει για λίγο αργότερα μέσα στον μήνα. Τα δύο τηλέφωνα με σύστημα καμερών Leica θα κάνουν ντεμπούτο στις 26 Σεπτεμβρίου σε ένα event που θα γίνει στο Βερολίνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.