Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Nothing Phone (1) φαίνεται να πλησιάζει. Το πρώτο smartphone της Nothing θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο. Μία νέα αναφορά δεν αποκαλύπτει μόνο την ημερομηνία κυκλοφορίας του τηλεφώνου, αλλά υπονοεί και την τιμή του.

Ο Carl Pei και η Nothing παρουσίασαν πέρυσι τα ακουστικά Ear (1) TWS ως το πρώτο προϊόν της εταιρείας. Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι εργάζεται στο πρώτο της smartphone. Εκείνη την εποχή, ο Pei είχε αποκαλύψει ότι το smartphone θα ανακοινωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με την αναφορά, το Nothing Phone (1) θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου του 2022. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η εταιρεία θα πραγματοποιήσει κάποιο event εκείνη την ημέρα, ή αν αυτή η ημερομηνία αφορά την ημέρα πρώτης πώλησης του τηλεφώνου.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε τίποτα για τα χαρακτηριστικά του πρώτου smartphone της Nothing, αλλά περιμένουμε να ακολουθεί τα πρότυπα των πρώτων τηλεφώνων της OnePlus. Επιπλέον, η αναφορά αποκαλύπτει ότι η εταιρεία στοχεύει στο εύρος τιμών των 500 ευρώ.

Αν αυτό ισχύει, θα μπορούσε το Nothing Phone (1) να είναι ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας με ελκυστική – για τα δεδομένα της εποχής – τιμή, διαφανές design, και σύμφωνα με πρόσφατο tweet του Pei υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.