Οι φήμες για τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό. Από την αρχική κυκλοφορία του Galaxy Fold, η Samsung ανέβασε σημαντικά τον πήχη στην κατηγορία των foldable smartphone, παρουσιάζοντας μερικά από τα καλύτερα μοντέλα. Με αυτό κατά νου, οι προσδοκίες των πελατών για τα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

Το Samsung Galaxy Unpacked event έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουλίου και αναμέναμε η εταιρεία να παρουσιάσει τα τελευταία της foldable μαζί με νέα smartwatch και το Galaxy Ring. Απέχουμε λιγότερο από δύο εβδομάδες από την εκδήλωση και διέρρευσαν στο διαδίκτυο ορισμένες εικόνες υψηλής ποιότητας των Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6, από διάφορες πηγές όπως ο Evan Blass.

Ωστόσο, η γερμανική ιστοσελίδα WinFuture έχει εικόνες από τον αυστραλιανό λιανοπωλητή Harvey Norman. Όλες οι εικόνες προσφέρουν μια λεπτομερή ματιά στα επερχόμενα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6. Ξεκινώντας με το Galaxy Z Fold 6, ο σχεδιασμός του ακολουθεί το αποτύπωμα του Galaxy S24 Ultra σε πολλές πτυχές, με ευθεία κομμένες άκρες και λιγότερο στρογγυλεμένη οθόνη.

Με βάση προηγούμενες διαρροές, αναμένουμε να δούμε βελτιωμένους μεντεσέδες, μια ευρύτερη εξωτερική οθόνη και μικρότερη πτυχή στην εσωτερική οθόνη. Τα παραπάνω ισχύουν και για τα δύο foldable. Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy Z Flip 6 μοιάζει αρκετά με του Z Flip 5, αλλά θα είναι διαθέσιμο και σε κίτρινο χρώμα, στις διεθνείς αγορές.

Προηγούμενες διαρροές υπαινίχθηκαν τον στόχο της Samsung να χρησιμοποιήσει ένα παχύτερο 50 microns UTG στο Z Flip 6, το οποίο θα μπορούσε να βελτιώσει την ανθεκτικότητα. Επιπλέον, το Z Flip 6 θα μπορούσε ακόμα να επωφεληθεί από το σχεδιασμό των μεντεσέδων waterdrop.

Όσον αφορά το hardware, τα Samsung Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 είναι πιο πιθανό να κυκλοφορήσουν στα ράφια με Snapdragon 8 Gen 3, 12GB ή 16GB RAM και 256 ή 512GB αποθηκευτικό χώρο. Θα μπορούσαμε να περιμένουμε και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά δεν υπάρχει έως τώρα κάποια έγκυρη αναφορά στο θέμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.