Εδώ και καιρό ακούμε για ένα φθηνότερο επερχόμενο μοντέλο Galaxy Z Fold 6 και ένα ακόμα πιο οικονομικό Galaxy Z Flip 6. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες ήταν λιγοστές σχετικά με το πώς θα μπορούσε να ονομάζονται αυτές οι πιο προσιτές συσκευές και πώς η Samsung σχεδιάζει να μειώσει την τιμή τους.

Τώρα, φρέσκα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν από το Galaxy Club επιβεβαιώνουν μία άλλη φήμη, ότι η Samsung μπορεί να έχει στα σκαριά ένα Galaxy Z Fold 6 υψηλότερων προδιαγραφών με το προσωνύμιο “Ultra” στο όνομά του. Με βάση της φήμες λοιπόν θα μπορούσε φέτος να δούμε πέντε foldable από τη Samsung.

Το Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra, αν υπάρχει, θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η εταιρεία λανσάρει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο με την επωνυμία “Ultra”. Το όνομα υποδηλώνει επίσης ότι μπορεί να έχουμε μπροστά μας ένα πιο ακριβό τηλέφωνο σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold 5 των 1.799 δολαρίων.

Το Galaxy Club αναφέρει ότι η Samsung εργάζεται σε μια συσκευή με αριθμό μοντέλου SM-F958 – το πιθανό Z Fold 6 Ultra με το τρελό για foldable σύστημα καμερών – που ταιριάζει με τον αριθμό μοντέλου του Galaxy S24 Ultra, ο οποίος είναι SM-S928.

Το οκτώ στο τέλος των αριθμών μοντέλου είναι αυτό που υποδηλώνει ένα μοντέλο Ultra, σύμφωνα με όσα έχουμε δει έως τώρα από την εταιρεία. Ενδεικτικά, ο αριθμός μοντέλου του Galaxy Z Fold 5 είναι SM-F946 και το κανονικό Z Fold 6 αναμένεται να έρθει με τον αριθμό μοντέλου SM-F956.

Επιπλέον, η έκθεση υποδηλώνει ότι η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra θα μπορούσε να περιοριστεί στη Νότια Κορέα. Προς το παρόν, το SM-F958 φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη μόνο για την πατρίδα της Samsung. Η ύπαρξή του δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί για άλλες αγορές.

Αν και είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο πρόσφατα αποκαλυφθείς αριθμός μοντέλου για το Galaxy Z Fold 6 υποδεικνύει μια πιο premium παραλλαγή του τηλεφώνου, αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετή απόδειξη για την ύπαρξη της συσκευής. Θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.