Η Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσει τα 12 series στις 12.12, βλέπουμε τι παέι να κάνει. Λίγο πριν το λανσάρισμα τα leaks έχουν αυξηθεί. Στα νεότερα έχουμε αποκάλυψη του module με real life photo και άλλες λεπτομέρειες.

Ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, και ένας tipster / leaker που χρησιμοποιεί ένα όνομα που στα ελληνικά μεταφράζεται ως “Περαστικός”, αποκαλύπτουν ότι το module θα έχει στην κορυφή έναν μεγάλο φακό, από κάτω θα υπάρχουν δύο ακόμα φακοί (macro και ultra wide), και δίπλα το LED flash με ένα αισθητήρα – λογικά το module ανήκει στο βασικό μοντέλο.

Το module – ίσως όλων των μοντέλων – θα είναι καλυμμένο με το AG glass coating που θα έχει και η πλάτη των Xiaomi 12. Επίσης, σύμφωνα με τις πηγές, προς το παρόν η κινέζικη εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει όλα τα μοντέλα της σειράς μαζί. Η ημέρα της παρουσίασης πλησιάζει και αναμένεται να μάθουμε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.