Το βασικό μοντέλο των Xiaomi 12 αναμένεται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους και ο αξιόπιστος leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, παρέχει πολλές πληροφορίες για το τηλέφωνο.

Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τις κάμερες του επερχόμενου smartphone. Συγκεκριμένα είπε ότι τα νέα τηλέφωνα της Xiaomi θα έχουν επανασχεδιασμένο module και θα χρησιμοποιούν 50MP κύρια κάμερα. Αυτά ισχύουν σίγουρα για το βασικό μοντέλο. Το module είναι αυτό της φωτογραφίας.

Xiaomi 12 Camera and more

Οι φήμες λένε ότι το βασικό Xiaomi 12 θα έχει Full HD+ οθόνη που θα αποτελεί υποβάθμιση σε σχέση με το 1440p panel του Mi 11. Το συνολικό design θα παραμείνει ίδιο, με ελάχιστες αλλαγές.

Ο leaker είπε ότι ενώ η Xiaomi θα κρατήσει την ίδια λύση γρήγορης φόρτισης, αυτή τη φορά, θα ενεργοποιήσει τα 100W. Το under-display fingerprint scanner θα βελτιωθεί και μάλλον θα καταλαμβάνει περισσότερο χώρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.