Το Xiaomi 14 Ultra θα ακολουθήσει τα χνάρια του προκατόχου του και θα αποκτήσει camera kit, σύμφωνα με την καταχώριση της συσκευής στο 3C, από το οποίο πέρασε για να πάρει πιστοποίηση.

Το φωτογραφικό kit πήρε την πιστοποίηση από το κινέζικο CCC, με μέγιστη ισχύ εξόδου στα 5V, ενώ διαθέτει μπαταρία 1500mAh, που θα λειτουργεί σαν εξωτερικό μπαταρία για την επέκταση της αυτονομίας. Αυτή η λειτουργία δεν υπήρχε στην υλοποίηση του Xiaomi 13 Ultra.

Η συσκευή έρχεται με κωδικό μοντέλου το 2402CPS69C, θα κυκλοφορεί και σε έκδοση χωρίς αντάπτορα που ήταν και το αναμενόμενο. Από την κωδική ονομασία βλέπουμε το 2402, που δείχνει πως θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του 2024.

Xiaomi 14 Ultra κιτ κάμερας

Το Xiaomi 13 Ultra είναι ακόμα και σήμερα ένα εξαιρετικό καμεροτηλέφωνο και έχει μια από τις καλύτερες κάμερες του 2023. Εμείς το δοκιμάσαμε και μας άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Ήρθε με αισθητήρα 1 ίντσας, με την εταιρία να τον εκμεταλλεύεται αρκετά καλά.

Παγκόσμιο το Redmi Watch 4 με AMOLED και premium ποιότητα

Το Xiaomi 14 Ultra θα ανακοινωθεί σύντομα και οι προσδοκίες μας είναι πολύ ψηλά. Ας ελπίσουμε πως θα μας δώσει όλα όσα περιμένουμε και πως θα το δούμε στην παγκόσμια αγορά αυτή τη φορά!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.