Η κινέζικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τα επόμενα smartphones της και χάρη στο Techmaniacs ξέρουμε ήδη τα πάντα για δύο από τα μοντέλα, το βασικό και το OnePlus 9 Pro. Σήμερα έχουμε μία πληροφορία για την ημέρα της αποκάλυψης τους.

Ο γνωστός leaker Max Jambor αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει την ημερομηνία λανσαρίσματος των OnePlus 9 στις 8 Μαρτίου. Όπως λέει και αυτός αυτή δεν είναι η ημερομηνία παρουσίασης ή κυκλοφορίας, αλλά η μέρα που η κατασκευάστρια θα ανακοινώσει την ημερομηνία του event.

Ένας άλλος tipster, ο Mukul Sharma δημοσίευσε απλά το “1 23” και για κάποιο λόγο πολλοί θέλουν να πιστεύουν ότι αναφέρεται στην ημέρα του event των OnePlus 9. Ας πούμε ότι κάτι τέτοιο είναι τόσο πιθανό να ισχύει όσο το να βγει ο ήλιος από τη δύση. Είπαμε μπορεί να δημοσιεύουν γρίφους μερικές φορές, αλλά το “1 23” μπορεί να είναι και τα γεννέθλια μου.

Όπως και να έχει, τελικά ο γνωστός leaker Evan Blass επιβεβαίωσε την ημερομηνία 23 Μαρτίου και είπε ότι είναι η ημέρα έναρξης των pre-orders. Ο leaker είπε επίσης ότι όσοι προπαραγγείλουν τα δύο βασικά μοντέλα θα πάρουν δώρο ένα ζευγάρι OnePlus Buds Z. Αυτοί που θα πάρουν το απλό θα αρκεστούν στο απλό μοντέλο των ακουστικών και όσοι πληρώσουν για το OnePlus 9 Pro θα πάρουν τη Steve Harrington Edition.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.