Εδώ στο techmaniacs.gr είχαμε δει πριν λίγο καιρό τις τραγικές αυξήσεις που κάνει το skroutz στο στη συνδρομή του skroutz plus για δωρεάν μεταφορικά. Συγκεκριμένα οι νέοι όροι έχουν ως εξής:

  • αύξηση της συνδρομής από τα 17 ευρώ στα 25 ευρώ το χρόνο
  • με τη συνδρομή θα έχεις δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή αξίας 25 ευρώ και άνω και ως 5kg

Ωστόσο αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση σε ειδοποίηση είναι το γεγονός ότι η συνδρομή των 25 ευρώ είναι προσφορά και ότι η κανονική τιμή είναι 48 το χρόνο. Βέβαια στο screenshot βλέπουμε ότι σου επιτρέπει να πληρώνεις και μηνιαία για δωρεάν μεταφορικά, δηλαδή 4 ευρώ. Αφήνουμε τα συμπεράσματα σε όλους εσάς. Παράλληλα στη πολιτική ορθής χρήσης της υπηρεσίας αναφέρονται ότι μπορείς να κάνεις μόνο 30 παραγγελίες μέσα σε ένα μήνα.

Δυστυχώς, η περσινή προσφορά με ένα χρόνο Skroutz plus, με μόλις €0.01 λήγει σύντομα και πλέον θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε. Παράλληλα, αν είχανε ενεργοποιήσει την προσφορά τότε, θα πρέπει να την ακυρώσετε, ώστε να μην χρεωθείται αυτόματα από το Skroutz, μόλις λήξει στις αρχές Ιουνίου.

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τα 3 ευρώ που πληρώνουμε όλοι στην ΕΡΤ

Καλά ήταν όσο το είχαμε από εκείνη την προσφορά, τώρα θα πρέπει να δούμε αν θα συνεχίζουμε πληρώνοντας ή όχι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όπως λέμε….κάθε πέρσι και καλύτερα…και επιπλέον, βρισκω ολοένα και πιο συχνά καλύτερες τιμές από το σκρουτζ…έχει πιάσει την κατηφόρα δυστυχώς και θέλει γερά φρένα για να σωθεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.