Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές Προγραμμάτων Συμβολαίου (οικιακοί και εταιρικοί), ΚαρτοΣυμβολαίου (συμπεριλαμβάνονται και του WHAT’S UP ΚαρτοΣυμβολαίου), Business Cost Control, COSMOTE Neo, COSMOΚΑΡΤΑ. Δίνει για 3 ημέρες εντελώς δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Πάροχος δείχνει πως να επιτύχεις καλύτερο Wi-Fi εντελώς δω ρεάν

Για τους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ & FROG θα πρέπει να έχει γίνει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από 15/05/2024 κι έπειτα.

Για τους συνδρομητές COSMOTE Neo θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί επιτυχώς η τελευταία μηνιαία πληρωμή του πλάνου τους ή να το ενεργοποιήσουν εφόσον αυτό βρίσκεται σε παύση.

Οι συνδρομητές Προγραμμάτων Συμβολαίου (οικιακοί και εταιρικοί), ΚαρτοΣυμβολαίου &, Business Cost Control, μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέσω:

  • COSMOTE App.
  • Για τους συνδρομητές WHAT’S UP & Student Καρτοσυμβολαίου η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση μέσω του WHAT’S UP App
  • SMS: Στέλνοντας στο 1256, ΑΠΕΡ3 για συνδρομητές Συμβολαίου και στο 1330 για συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου & Business Cost Control

Οι συνδρομητές COSMOKARTA & FROG μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέσω:

  • COSMOTE App
  • Frog App
  • IVR menu στο 1330
  • SMS στέλνοντας unlgbsk στο 1330

Οι συνδρομητές του προγράμματος COSMOTE Neo μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά αποκλειστικά μέσω COSMOTE App.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.