Δελτίο Τύπου

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και η Vodafone επεκτείνει την καλοκαιρινή προσφορά με απεριόριστα data για 15 ημέρες με6.90 μέχρι και τις 28/8, ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στιγμές χωρίς περιορισμούς καθώς και να μπουν σε κλήρωση με δώρο 4 Smart τηλεοράσεις Samsung.

Αναλυτικότερα, όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data για 15 μέρες με €6.90 έως και τις 28/8 ενεργοποιώντας την προσφορά είτε μέσω του My Vodafone App ή ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://bit.ly/vfsummeroffer24.

Cosmote TV χωρίς συμβόλαιο! Τιμές και χαρακτηριστικά

Επιπλέον, με την ενεργοποίηση της προσφοράς έως και 28/8 όλοι/ες συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό διεκδικώντας 4 TV SAMSUNG 65’’ Q60D QLED 4K.

Vodafone διακοπές

Σημείωση από το Techmaniacs:

To link σας πηγαίνει στην σελίδα του διαγωνισμού. Εκεί βάζετε τον αριθμό σας και σας στέλνει ένα pin η Vodafone για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του χρήστη. Μόλις βάλετε το pin σας ρωτάει αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την προσφορά με τα €6.90.Πρακτικά η Vodafone δημιούργησε ένα πρόγραμμα για να καλύψει τις διακοπές μας. Μπορείτε να δείτε τους όρους παρακάτω:

 1. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 01/07 έως και 28/08.
 2. Η προσφορά ισχύει για διάστημα 15 ημερών από την επιτυχή ενεργοποίησή της.
 3. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου και Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες).
 4. Η προσφορά ισχύει για roaming στην Ε.Ε με πολιτική ορθής χρήσης 6,4GB.
 5. Η προσφορά ισχύει για χρήση από το κινητό και δεν μοιράζεται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet4Sharing.
 6. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone Family RED προγράμματα η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί στο κύριο μέλος και μοιράζεται με τα υπόλοιπα μέλη του Vodafone Family RED προγράμματος.
 7. Η χρέωση του πακέτου για το συμβόλαιο θα αποτυπωθεί στον επόμενο λογαριασμό.
 8. Για το Καρτοπρόγραμμα η χρέωση του πακέτου γίνεται στον επόμενο λογαριασμό.
 9. Από τη στιγμή της επιτυχούς ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα data της προσφοράς.
 10. Οι συνδρομητές θα λάβουν ενημερωτικό sms στη λήξη της προσφοράς.
 11. Σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος από/προς Vodafone Family RED πρόγραμμα η προσφορά δεν θα διατηρηθεί.
 12. Για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού για τις 4 SMART TV SAMSUNG 65″ Q60D QLED 4K πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.