Ένας καρχαρίας 7,5 μέτρων ξεβράστηκε σε μια παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου το Σαββατοκύριακο και χρειάστηκε ένα ολόκληρο ανυψωτικό για να ανασύρει το τεράστιο θηρίο από την ακτή, όπως χαρακτηριστικά δείχνουν οι φωτογραφίες.

Το τεράστιο πλάσμα είχε ένα σχοινί πιασμένο ανάμεσα στο στόμα του και τυλιγμένο γύρω από την ουρά του όταν το ανακάλυψε η Yolanda McCall το βράδυ της Κυριακής, η οποία στην αρχή το πέρασε για φάλαινα.

Το πτώμα ενός καρχαρία εθεάθη να ταλαντεύεται πάνω-κάτω στα νερά της παραλίας Maidens στη Σκωτία την Κυριακή. Οι θεατές αρχικά πίστεψαν ότι εντόπισαν μια φάλαινα μέχρι που οι ομάδες έρευνας και διάσωσης ζώων ανταποκρίθηκαν και αναγνώρισαν το ζώο.

H αναλυτική λίστα με τις εφαρμογές gov.gr για καταγγελίες παρόχων, στοίχημα, καταστήματα κ.α

Ανήκει στο είδος basking Shark (Cetorhinus maximus) ο δεύτερος μεγαλύτερος εν ζωή είδος καρχαρία φθάνοντας ως και τα 7.9 μέτρα σε μήκος

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.