Όπως ανακαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες από την ιστοσελίδα Sammyfans, ένα changelog στο Galaxy Store αποκάλυψε ότι το Android 12L θα χρησιμοποιηθεί για την επόμενη αναβάθμιση του One UI. Πιο συγκεκριμένα, στο changelog μιας ενημέρωσης για το One Hand Operation+ app, αναφέρει ότι το Android 12L θα έρθει με το One UI 4.1.1

Το τι ακριβώς καινούργιο θα φέρει το εν λόγω update για τις Samsung συσκευές παραμένει άγνωστο προς το παρόν, αν και θεωρείται ότι μια τέτοια μετάβαση θα έχει οφέλη κυρίως για τα αναδιπλούμενα και τα tablets περισσότερο, παρά για τα τηλέφωνα.

Το Android 12L είχε ανακοινωθεί από την Google ως ένα λειτουργικό σύστημα που έχει σκοπό να επιλύσει επιτέλους τα προβλήματα στις μεγάλες οθόνες, με καλύτερο multitasking, ριζικά ανανεωμένα widgets και άλλα optimizations που δίνουν έμφαση στον μεγάλο χώρο οθόνης.

Αφαιρούμε άμεσα αυτές τις εφαρμογές από το Android smartphone μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.