Δεν είναι λίγες οι εταιρείες που έχουν κυκλοφορήσει foldable smartphone τα τελευταία δύο χρόνια, αν και οι περισσότερες έχουν περιορίσει την κυκλοφορία τους στην Κίνα. Η Google αναμενόταν να μπει στην αγορά πέρυσι, προτού οι φήμες αναφέρουν ότι το Pixel Fold θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει.

Τώρα, το The Elec ισχυρίζεται ότι το Pixel Fold αναβλήθηκε για άλλη μια φορά, επικαλούμενο δικές του πηγές. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η εταιρεία σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τη συσκευή το 4ο τρίμηνο του 2022 – πριν από αυτή τη δεύτερη αναβολή.

Εάν επιβεβαιωθεί η αναφορά, αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ένα αναδιπλούμενο Pixel κατασκευασμένο το 2023 το νωρίτερο. Όσο για τον λόγο της υποτιθέμενης καθυστέρησης, οι πηγές λένε ότι πιθανότατα οφείλεται στο ότι το Pixel Fold δεν είναι τόσο πλήρες όσο επιθυμεί η Google.

Από εκεί και πέρα, η αναφορά επαναλαμβάνει όσα γνωρίζουμε. Το foldable smartphone της Google θα έχει κύρια οθόνη 7.57 ιντσών με ultra-thin glass, εξωτερική οθόνη 5.78 ιντσών, νέο επεξεργαστή Tensor, και πραγματικά γρήγορη φόρτιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.