Η Samsung ξεκίνησε πέρυσι ένα πρόγραμμα beta για το One UI Watch, επιτρέποντας στους κατόχους των Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 5 να δοκιμάσουν το νεότερο λογισμικό για τα smartwatches που τρέχουν Wear OS πριν την κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης.

Η εταιρεία, νωρίτερα φέτος, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει το One UI 5 Watch και θα ξεκινήσει τη beta κάποια στιγμή τον Μάιο. Ο μήνας αυτός τελείωσε και κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Σύμφωνα με έναν συντονιστή στο Korean Community forum της Samsung, τελικά η κυκλοφορία της beta έκδοσης αναβάλλεται.

Ο συντονιστής δεν δήλωσε τους λόγους της αναβολής, παρά μόνο ζήτησε συγνώμη από τους πελάτες της Samsung που περίμεναν να δοκιμάσουν τη beta έκδοση του επόμενου λογισμικού της εταιρείας για τα Wear OS smartwatches.

Παρά το γεγονός ότι ο συντονιστής δεν ανέφερε καν λεπτομέρειες για το πότε θα ξεκινήσει τελικά η beta του One UI 5 Watch, είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί μέσα στον Ιούνιο ή το πολύ τον Ιούλιο, ώστε να προλάβει η Samsung να τελειοποιήσει τη ROM πριν την ανακοίνωση το Galaxy Watch 6.

COSMOTE CHRONOS: Μία καινοτόμος εφαρμογή στη διάθεση του Πολιτισμού

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.