Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάθεση των ενημερώσεων του βασισμένου στο Android 14 One UI 6. Αν κρίνουμε από αυτό που συνέβη πέρυσι, μόλις η μπάλα αρχίσει να κυλάει, δεν σταματάει μέχρι δεκάδες μοντέλα να είναι ενημερωμένα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία διατηρεί και φέτος αντίστοιχο ρυθμό.

Μέχρι στιγμής οι οικογένειες των Samsung Galaxy S23 και Galaxy S22 έχουν ήδη λάβει το Android 14. Τώρα, ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν και άλλες συσκευές. Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν να λαμβάνουν το Android 14-based One UI 6 τα Galaxy A54, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5.

Λαμβάνουν το One UI 6 (Android 14) τα Samsung Galaxy S22, στην Ευρώπη

Η ενημέρωση του A54 κυκλοφορεί πρώτα στα μοντέλα της AT&T στις ΗΠΑ και θα ακολουθήσουν περισσότερες εκδόσεις στις παγκόσμιες αγορές. Από την άλλη πλευρά, τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 παίρνουν την ενημέρωση από τη Verizon στις ΗΠΑ, με περισσότερες αφορές να ακολουθούν.

Όσον αφορά το Samsung Galaxy S23 FE, φαίνεται ότι αυτή η συσκευή παίρνει το One UI 6 που βασίζεται στο Android 14 σε παγκόσμιο επίπεδο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής λαμβάνουν το update μόνο τα μοντέλα που έχουν τον Exynos, κάτι που είναι θετικό για τους αγοραστές εκτός ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.