Η Samsung εκπλήρωσε την υπόσχεσή της να κυκλοφορήσει την ενημέρωση One UI 6 για το Galaxy A33, νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει. Αυτή η ενημέρωση, που βασίζεται στο Android 14, κυκλοφορεί τώρα στους χρήστες στην Ευρώπη, εισάγοντας αρκετές οπτικές αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά.

Η έκδοση υλικολογισμικού A336BXXU7DWK6 έχει μέγεθος 2.3GB και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Android για τον Νοέμβριο του 2023. Αν και μπορεί να λείπουν κάποια χαρακτηριστικά λόγω των χαμηλότερων προδιαγραφών της συσκευής, οι χρήστες μπορούν να περιμένουν ένα ανανεωμένο UI με επανασχεδιασμένη περιοχή Quick Settings και widget Media Controller.

Επιπλέον, η ενημέρωση εισάγει τη νέα γραμματοσειρά One UI Sans. Οι εγγενείς εφαρμογές της Samsung έχουν επίσης ενημερωθεί με φρέσκα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στο UI. Για να κάνετε έλεγχο ενημερώσεων και να πάρετε το One UI 6 στο Samsung Galaxy A33, μπείτε στις ρυθμίσεις, ανοίξτε το μενού για τις ενημερώσεις, και πατήστε το σχετικό μενού / κουμπί. Αν υπάρχει η ενημέρωση, κάντε λήψη και εγκατάσταση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.