Η vivo λάνσαρε το νέο της wearable, ένα smartwatch με το όνομα Watch GT, το οποίο θυμίζει πολύ τα έξυπνα ρολόγια γνωστού αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού. Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι το πρώτο smartwatch που κυκλοφορεί το τελευταίο δίμηνο με αυτό το design – ή έστω παρόμοιο.

Το Watch GT έχει 1.85 ιντσών AMOLED οθόνη με 2.5D curved glass σε όλες τις πλευρές και κάσα από κράμα αλουμινίου. Στο πίσω μέρος βρίσκονται οι αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένων αισθητήρων για τον καρδιακό ρυθμό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα.

Η vivo έχει εφοδιάσει το Watch GT με μπαταρία 505mAh που φορτίζει με pogo pin και υπόσχεται 8 ημέρες αυτονομία σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και την eSIM ενεργή, ενώ με κανονική χρήση η αυτονομία πέφτει στις 3 ημέρες και με ανενεργή την eSIM ανεβαίνει στις 21 και 10 ημέρες, αντίστοιχα.

vivo Watch GT Launch

Το UI ονομάζεται BlueOS και είναι γεμάτο με AI χαρακτηριστικά, όπως η έξυπνη λήψη σημειώσεων, όπου ο χρήστης εκφωνεί σημειώσεις και μετά γίνεται συγχρονισμός με το τηλέφωνο. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν αποκάλυψε το chipset που κρύβεται στο εσωτερικό του smartwatch.

Κατά τα άλλα, το vivo Watch GT υποστηρίζει NFC και QR πληρωμές, ζυγίζει 33 γραμμάρια χωρίς τα λουράκια, έρχεται σε μαύρο και “λευκό” χρώμα, είναι συμβατό με κάθε λουράκι 20mm, θα πωλείται σε εκδόσεις με λουράκια σιλικόνης και δέρματος, και κυκλοφορεί 14 Ιουνίου στην Κίνα.

Αναμένεται να το δούμε σε περισσότερες αγορές μέσα στο 2024, αλλά προς το παρόν αρκεί να αναφέρουμε ότι η μαύρη έκδοση με το λουράκι σιλικόνης κοστίζει CNY 799 ή περίπου 102 ευρώ και η λευκή έκδοση με το δερμάτινο λουράκι στοιχίζει CNY 899 ή κάπου στα 115 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.