Τις τελευταίες ημέρες, η Vivo είναι αρκετά δραστήρια, μετά τα V20 και V20 Pro ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch που ως όνομα έχει τη φίρμα της εταιρείας και τη λέξη Watch. Ναι πρωτότυπο. Πάμε να δούμε τι προσφέρει το Vivo Watch.

Vivo Watch launch

Το πρώτο smartwatch της Vivo έχει κλασικό σχεδιασμό, με στρογγυλό ατσάλινο σώμα που είναι τέσσερις φορές πιο ανθεκτικό από το ανοξείδωτο ατσάλι, κεραμικό bezel, και αξιόλογα χαρακτηριστικά.

Οι εκδόσεις του Vivo Watch είναι δύο, μία στα 46 χιλιοστά με 1,39 ιντσών AMOLED οθόνη που έχει 454×454 pixels ανάλυση και μία στα 42 χιλιοστά με 1,19 ιντσών AMOLED οθόνη με 390×390 pixels ανάλυση.

Το Vivo Watch έχει αισθητήρα μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα, αξελερόμετρο, αισθητήρα αναγνώρισης του φωτός στον περιβάλλοντα χώρο, και άλλα. Επίσης, καταγράφει 11 τύπους αθλημάτων, έχει αντοχή στο νερό 5ATM και AOD, υποστηρίζει NFC και τον ψηφιακό βοηθό JOVI, και η μπαταρία του αντέχει μέχρι 18 ημέρες.

Vivo Watch launch

Το Vivo Watch είναι διαθέσιμο σε αρκετά χρώματα. Η εταιρεία δίνει και τις δύο εκδόσεις στα 1.299 yuan ή κάπου στα 162 ευρώ. Προς το παρόν δεν ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.