Η Nokia προέβη στην επίσημη ανακοίνωση μιας νέας προσθήκης στην επιτυχημένη σειρά συσκευών, το Nokia 7.1. Πρόκειται για μια μεσαίου κόστους συσκευή, με ένα set hardware και software features που κανονικά δεν θα βρεις σε άλλες συσκευές της ίδια κατηγορίας.

Ένα από αυτά, είναι σίγουρα η οθόνη HDR10 των 5.84 ιντσών, που ενσωματώνει το Gorilla Glass 3, ενώ φέρει και εγκοπή. Αν και πρόκειται για υλοποίηση LCD, η Nokia αναφέρει ότι μπορεί να προσφέρει πολύ καλή χρήση ακόμη και κάτω από το έντονο φως του ηλίου. Επιπλέον, το Nokia 7.1 θα προσαρμόζει αυτόματα την φωτεινότητα ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει real-time SDR to HDR conversion όλου του περιεχομένου των χρηστών.

Όσον αφορά το design, η Nokia δεν εμφανίζεται αρκετά περιπετειώδης. Η συσκευή αποτελείται από γυαλί και μέταλλο, με έναν σαρωτή αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Θα είναι διαθέσιμη σε δυο χρωματικές εκδόσεις, Gloss Midnight Blue και Gloss Steel. Στο εσωτερικό της θα συναντήσουμε Snapdragon 636, με 3/4GB RAM και 32GB/64GB eMMC 5.1 storage, όπως και ένα USB Type C. Υπάρχει ένα 3.5 audio jack και μπαταρία 3060mAh, ενώ η Nokia πήγε και ενσωμάτωσε και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που μπορεί να φορτίσει τη συσκευή σου στο 50% σε μόλις 30 λεπτά. (Είχαμε γράψει ένα άρθρο για την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, συγκρίνοντας πολλά smartphones).

Στο πίσω μέρος, το Nokia 7.1 εξοπλίζεται με δυο κάμερες, μια κύρια των 12MP και μια των 5MP που θα χρησιμοποιείται για πληροφορίες βάθους. Αυτό θα επιτρέψει real-time Live Bokeh effects. Μπροστά, έχει άλλο ένα ζευγάρι με 8MP κάμερες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εφαρμόσεις διάφορα φίλτρα στο πρόσωπό σου. Όσον αφορά το software, η Nokia για ακόμη μια φορά βασίζεται σε stock Android.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.