Όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, η OnePlus σε ειδικό event που διοργάνωσε για το σκοπό αυτό, ανακοίνωσε τη νέα τεχνολογία οθόνης. Όπως επισημαίνει η OnePlus, η τεχνολογία οθόνης της έχει βγει από την φάση της έρευνας και της ανάπτυξης, κάτι που την κάνει πολύ πιθανή να εμφανιστεί στα OnePlus 8 smartphones.

Το μεγάλο ατού της νέας τεχνολογίας, είναι φυσικά το 120Hz refresh rate. Μια επιπρόσθετη εγγύηση της smooth εμπειρίας, είναι το γεγονός ότι η OnePlus υπόσχεται 240Hz touch sampling rate καθώς και 8.3 ms χρόνος rendering για κάθε frame. Κάτι που βοηθάει επίσης στη γενικότερη smooth εμπειρία, είναι αυτό που η OnePlus αποκαλεί  “Smooth Chain”. Από αυτό που κατανοούμε (οι ανακοινώσεις έγιναν στα κινέζικα) είναι ότι αντιπροσωπεύει έναν συνδυασμό hardware και software optimizations ώστε ο χρόνος από τη στιγμή του αγγίγματος μέχρι της απόκρισης να μειωθεί στο ελάχιστο.

Το MEMC είναι ακόμη ένα feature. Πήρε την ονομασία από τα αρχικά  Motion Estimation, Motion Compensation και βασικά αυτό που κάνει είναι να κάνει process ένα χαμηλότερου framerate video στα ως 120fps. Αυτό θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο από ένα άλλο ανεξάρτητο chip στην οθόνη.

Τέλος, η OnePlus λέει ότι η οθόνη της είναι πολύ επακριβής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία χρησιμοποιεί το  JNCD (Just Noticeable Color Difference) accuracy metric και ισχυρίζεται τιμή χαμηλότερη από 0.8. Οτιδήποτε κάτω από το 1 είναι εξαιρετικό. Το νέο panel είναι επίσης 10-bit με συνολικά 1.07 δισεκατομμύρια χρώματα. Χωρίς καν να αναφέρουμε το HDR support.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και άμα έχει τπτ νότσ και σταγόνες και τρύπες αλά σαμσουνγκ και κυρτή στο πλάι κλπ @@ιες τι να το κάνουμε…. Χιχιχιχιχι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.