Μαζί με το Huawei Harmony OS η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα και το EMUI 10, την επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού της για Huawei smartphones. Το νέο EMUI 10 φέρει ένα ριζικά ανανεωμένο design, θα καταφθάσει με system wide dark mode, πιο γρήγορες επιδόσεις και πολλά νέα features.

Ξεκινώντας από το design το EMUI 10 θα έρθει με πιο κυκλικά εικονίδια και νέα animations, ενώ όπως μαθαίνουμε το dark mode θα μπορεί να επεκταθεί και στα τρίτα apps που είναι μια ευχάριστη προσθήκη για όσους προτιμούν πιο σκοτεινά menu. Θα υπάρχουν clock και calendar styles, όπως και επιπρόσθετες επιλογές Always on Display.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, θα είναι σαφώς και αυτές βελτιωμένες με το EMUI 10 να παρουσιάζει μεγαλύτερη αποκρισιμότητα χάρη στο EROFS file system και GPU Turbo 3, κάνοντας την εναλλαγή μεταξύ των apps πολύ πιο γρήγορη. Η Huawei επίσης έδειξε και έναν νέο τρόπο σύνδεσης του κινητού με το PC που αποκαλείται Multi-screen collaboration. Θα μπορείς ασύρματα να συνδέσεις τα δυο και να κάνεις mirror το τηλέφωνό σου απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή. Έτσι θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα αρχεία της συσκευής σου να απαντάς σε μηνύματα ή να μεταφέρεις αρχεία.

Η πρώτη συσκευή με EMUI 10 θα είναι το Huawei Mate 30 Pro, ενώ θα καταφθάσει στους κατόχους P30 Pro από τις 8 Σεπτεμβρίου. Η λίστα των συσκευών που θα το πάρουν έχει αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για το αναλυτικό review του μέσα στις επόμενες μια με δυο μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.