Η Samsung σχεδιάζει να αποκαλύψει τα Galaxy S22, S22+, και S22 Ultra, τον επόμενο μήνα στο πρώτο Galaxy Unpacked event του 2022, και παρόλο που οι προπαραγγελίες θα πραγματοποιηθούν στις 9 Φεβρουαρίου, η εταιρεία ενδέχεται να χρειαστεί να καθυστερήσει τις ημερομηνίες αποστολής για τα δύο τρίτα της σειράς.

Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι αποστολές του Galaxy S22 Ultra θα μπορούσαν να καθυστερήσουν έως και τρεις μήνες λόγω της πολύ υψηλής ζήτησης. Όμως, σε μια απροσδόκητη ανατροπή, μια νέα αναφορά από τον γνωστό leaker Jon Prosser ισχυρίζεται το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, ο Prosser αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S22 Ultra θα είναι διαθέσιμο στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ η κυκλοφορία των μοντέλων Galaxy S22 και Galaxy S22+ θα καθυστερήσει μερικές εβδομάδες.

Με το Galaxy S22 Ultra οι λάτρεις του S Pen θα αποκτήσουν επιτέλους ένα νέο μοντέλο τον επόμενο μήνα, εάν η κυκλοφορία πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Εντωμεταξύ, όσοι επιθυμούν ένα από τα άλλα μοντέλα της σειράς, θα χρειαστεί να περιμένουμε έως τις 11 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.