Το επερχόμενο Galaxy S24 FE της Samsung θα χρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς κύρια κάμερα με τα Galaxy S24, S23 και S23 FE, όπως υποστηρίζει μια νέα αναφορά. Θα έχει ανάλυση 50MP και μέγεθος αισθητήρα 1/1.57″ με pixel 1.0μm. Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς πόσο πολύ αγαπάει η Samsung την ανακύκλωση, αλλά τουλάχιστον περιμέναμε να δούμε έστω μία μικρή βελτίωση.

Σύμφωνα με πηγές, το S24 FE θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο στα τέλη του φθινοπώρου, αλλά σίγουρα όχι νωρίτερα, δεδομένου του πού βρίσκεται στο στάδιο ανάπτυξης αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να εμφανιστεί στις αρχές του 2025, ή ίσως επιλεγμένες αγορές να το αποκτήσουν στο τέλος του τρέχοντος έτους με τη διαθεσιμότητα να επεκτείνεται το 2025 – αν η εταιρεία ακολουθήσει την ίδια τακτική με τον προκάτοχο του.

Το Samsung Galaxy S24 FE φέρεται να έχει τον αριθμό μοντέλου SM-S721 και την κωδική ονομασία R12 (το S23 FE είχε την κωδική ονομασία R11). Αυτές είναι όλες οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτει η συγκεκριμένη πηγή, αλλά με την κυκλοφορία να απέχει προφανώς πολλούς μήνες, περιμένουμε να γίνουν γνωστά πολλά περισσότερα στοιχεία, μέσω πολλαπλών leaks.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο αισθητήρας είναι μια χαρά.
    Αν από πλευράς software αποφασίσουν να κάνουν καλύτερη δουλειά τότε όλα καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.