Τώρα μπορείτε να αμφισβητήσετε online τις συναλλαγές που έχετε εκτελέσει με κάρτα, ή να παρακολουθήσετε αίτημα που έχει ήδη δημιουργηθεί, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα.

Επισημάνσεις

  • Μπορείτε να αμφισβητήσετε συναλλαγές με κάρτα που έχουν εγκριθεί εντός των τελευταίων 12 μηνών. Για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Καταστημάτων μας κατόπιν ραντεβού ή καλέστε στο +30 210 3288000.
  • Αμφισβητήσεις γίνονται για συναλλαγές που έχουν εκτελεστεί και εγκριθεί μέσω χρεωστικών, πιστωτικών, prepaid και webuy καρτών. Εξαιρούνται οι gift cards.
  • Σε περίπτωση που γίνουν αποδεκτές οι συναλλαγές προς αμφισβήτηση, η πίστωση δεν πραγματοποιείται για κάθε μεμονωμένη συναλλαγή αλλά γίνεται πίστωση του ποσού κατά την ολοκλήρωση του αιτήματος.
  • Αιτήματα που αφορούν συναλλαγές με δόσεις, θα παραμένουν ανοιχτά για το διάστημα που τρέχουν οι δόσεις. Εφόσον γίνει αποδεκτή η αμφισβήτηση, η πίστωση θα πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε δόση.
  • Για συναλλαγές πιστωτικών καρτών, μπορείτε να αμφισβητήσετε συναλλαγές που συνδέονται με την κάρτα σας. Κάθε πρόσθετος κάτοχος μπορεί να αμφισβητεί συναλλαγές που συνδέονται με την προσωπική πρόσθετη κάρτα.
  • Η καταχώρηση του αιτήματος είναι οριστική. Για να ακυρώσετε οποιοδήποτε αίτημα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Δίκτυο Καταστημάτων μας κατόπιν ραντεβού ή καλέστε στο +30 210 3288000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.